Frokosten som gir meg energi!

Det er utrolig hvor ulike vi er, og etter at jeg la ut et spørsmål på Facebooksiden min om hvor mange som egentlig spiser frokost samt hva de spiser, skjønner jeg at vi starter dagene våre på helt ulike måter. Det er ingen fasit, og ingenting jeg anbefaler å gjøre eller ikke gjøre siden vi alle er ulike. Noen sliter kanskje med å få i seg mat på morgenen, mens andre ikke fungerer i det hele tatt uten mat. 

Frokost er kanskje dagens beste måltid for min del, og uten tvil en viktig del av mitt daglige kosthold. Det gir meg en bra start på dagen, med ny energi som setter igang både forbrenning og fordøyelse. Jeg har spist den samme frokosten nesten hver dag de siste 15 årene, og havregrøt er uten tvil en sikker vinner.

Oppskriften er enkel og billig, og det tar bare noen få minutter å lage. Grøten er laget av lettkokte havregryn med melk. Jeg vet mange lager grøten sin på vann, men personlig synes jeg den blir både tynn og smakløs. Melk gjør den både fyldig og god på smak, og sammen med frosne bringebær, valnøtter og kanskje en liten skje mandelsmør blir dette en fantastisk frokost. Anbefales

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her og Facebook siden min her og Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer