UKAS MIDDAG | enkelt og sunt

Som lovet kommer det en oppskrift på deilig søtpotetsuppe med både blomkål og gulrøtter. Server dette sammen med et par rundstykker eller brødskiver så tipper jeg ungene også er fornøyde. Denne falt i smak hos oss og tar deg kun få minutter å lage.

Oppskrift på søtpotetsuppe med blomkål

Ingredienser
 • 500 g søtpotet
 • 100 g gulrøtter
 • 200 g blomkål
 • 1 fedd hvitløk
 • 2 cm revet fersk ingefær
 • 2 ts rød curry paste
 • 5 dl grønnsaksbuljong
 • 1 boks kokosmelk
Slik gjør du

Start med å varme opp boksen med kokosmelk før du tilsetter hvitløk, ingefær og curry paste. La dette småkoke og blandes godt før du tilsetter søtpotet, gulrøtter og blomkål i små biter. Deretter tilsetter du også grønnsaksbuljong. La dette småkoke i 30 minutter og smak til med salt og pepper. Kjør suppen i en blender eventuelt bruk en stavmikser for å gjøre det til en jevn og fin suppe. Om du ønsker at den skal ha litt klumper passer du bare på å ikke mikse den for mye. Server gjerne med rundstykker eller grov brød.

Da har du dagens middag – lag deg en super dag! Rundstykker kan du forresten finne her om du har tiden til å bake.

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her og Facebook siden min her og Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer