Kan ikke tro vi har gjort det i år også!

Jeg har ikke snakket så mye om dette den siste tiden av den grunn at jeg gru gleder meg litt. Det er VM i hinderløp til helgen (OCR World Championship), som både Julia og jeg løp i Canada i fjor. En fantastisk kul opplevelse, men også en tøff utfordring med et par lange besøk i kjeller´n. Men jeg har bestemt meg for å ha det gøy, nyte og gjøre det jeg kan i år også!

Det er flere som har spurt meg om hvordan man kvalifiserer seg til et slikt løp. Det gjør du om du kommer blant topp 5 i din aldersklasse på f.eks løp som Tough Viking. Her klarte jeg å kvalifisere meg både i Stockholm og Helsinki, så det er gøy at jeg også fikk dette til i år også. Jeg tenkte lenge på om jeg skulle dra eller ikke, men siden Jørgen nå blir hjemme bestilte Julia og jeg billetter tidligere i forrige uke. Så nå er det ingen vei tilbake! Kan vel si at jeg er skikkelig langt ute av komfortsonen her, men samtidig er det er jo også slik vi utvikler oss tenker jeg. Man må kjenne at man lever litt!

I fjor visste jeg ikke hva jeg gikk til, og som dere kan se er løpet preget av både glede, mestring og fortvilelse. Fortvilelse av å falle ned om og om igjen, men glede etter å ha klart det på tredje forsøk! Løpet i fjor bestod av gjørme, bakker og mange hindre, og jeg vet at løpet i år også er 15 kilometer. Bare denne gangen uten så mange bakker, men desto mer gjørme.

Målet for meg i år vil selvsagt være å gjennomføre løpet. Kanskje klare hinderet du ser over, stairway to heaven på første forsøk, og ikke falle ned fra tauet som jeg gjorde i fjor. Noe som resulterte i at jeg også mistet båndet rundt armen.

Men jeg er fit for fight, og skal gjøre mitt beste. Lover selvsagt å holde dere oppdatert!

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her og Facebook siden min her og Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer