Proteinrundstykker med hemmelig ingrediens

Proteinrundstykkene er kjempe populære på bloggen, og ettersom jeg hadde besøk av de som hjelper meg å lage video til YouTube var det greit å slenge disse inn i ovnen som lunsj. For å gjøre det litt mer spennende ba jeg Andreas om å tilsette en ingrediens han likte godt, så da ble det proteinrundstykker med Nutella. (krise da jeg innså at jeg var tom for Nugatti, men Nutella funka det også!)

Ønsker dere å lag disse sunne, som egentlig var intensjonen dropper dere bare Nutella og lager de med oppskrift under. Slår aldri feil, og siden de tar så kort tid er det en suksess her hjemme. Husk bare å fryse de eller oppbevar de kaldt ettersom det er meieriprodukter i de

Oppskrift på proteinrundstykker

ca. 10 stk
 • 200 g cottage cheese
 • 250 g havregryn, lettkokte
 • 4 egg
 • klype salt
 • 1 1/2 ts bakepulver
 • linfrø
 • gresskarkjerner
 • solsikkekjerner
 • 3-4 ss nutella (valgfritt)
Slik gjør du:

Legg alt i en bolle, rør rundt med skje og bruk stavmikseren til å blande det sammen. Pass på å ikke bruke den for mye slik at røren blir rennende, for da vil også rundstykkene flyte utover. Sørg for å ha satt på ovnen før du begynner så den er varm til du skal sette inn rundstykkene. Disse skal ikke heves. Tilsett Nutella/nugatti om ønskelig til slutten og rør om.

Bruk en spiseskje til å forme rundstykkene i håndflata før du setter de inn i ovnen på ca 220 grader 12-15 minutter, avhengig av ovn. (stekes i midten av ovnen)

Her kan du se hvordan jeg faktisk lager disse om du lurer!

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her og Facebook siden min her og Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer