UKA SOM GIKK | blåmerker, YouTube og Oslo

Litt sen på bloggingen i dag, men jeg har vært busy med både innspilling av ukas YouTube video og testing av senger. Kan ikke tro at vi flytter om en uke, og at jeg fortsatt ikke har startet å pakke! Men denne uka har vært fin!

Denne uka har bestått av restitusjon, blåmerker og et par vonde underarmer. Jeg har fortsatt vondt, sover dårlig og kjenner jeg er litt frustrert over at begge armene er såpass vonde, men jeg var innom naprapaten i dag, og han kunne konkludere med at det ikke var noe alvorlige skader i underarmene. De var bare veldig forslått. Men jeg kan være i bevegelse, trene så lenge det ikke gjør vondt og heller ha mere fokus på løpingen og styrke i rumpe og lår.

Som dere ser er ikke akkurat armene mine veldig nice om dagen, men heldigvis går det jo over. Får bare ta tiden til hjelp, hvile litt ekstra samt prøve å trene rundt det som er vondt. Det er noe jeg trenger å bli flinkere til. Trening gjør meg glad, og jeg ser ingen grunn til å henge med hodet og ikke røre på meg. Da blir det heller kondisjon og styrketrening på lår og rumpe i tiden fremover!

Ellers bakte jeg skoleboller i går, og siden mange av dere ønsket oppskriften på nytt kan du finne den her. Disse får jeg så mye skryt av så det er like moro å bake de hver gang. prøv du også da vel!

Oslo og nye kollegaer

På onsdag var jeg en tur innom Oslo for å løpe i et par møter, men også ta noen bilder til en jobb som skal ut litt senere. Elsker virkelig denne tiden på året, og Aker Brygge er fantastisk på en soldag som i går. Kjenner jeg savner å jobbe i byen på slike dager, men samtidig er det veldig godt å ha muligheten til å jobbe hjemmefra! I tillegg har jeg jo fått meg nye arbeidskollegaer som virkelig gjør dagene morsomme.

Jeg har leid inn Espen og Andreas fra @Achivedmedia som hjelper meg å få laget YouTube filmene som kommer ut hver søndag. I dag har vi spilt inn en Q&A med Julia som kommer til helgen. Kom gjerne med tips på hva dere ønsker å se mere av. Jeg er veldig nyskjerrig på om dere ønsker mer trening, hverdag, kosthold, spørsmålsrunde eller andre mer personlige ting! Uansett takknemlig for tilbakemeldinger

Espen og Andreas er gutter som jobber hardt, og jeg har lært så utrolig mye den siste tiden. Både video, film, kamera og i dag drone! Sykt kult å prøve å fly den, men jeg trenger nok litt mer opplæring før jeg kanskje investerer i en selv.

I morgen kommer ukas intervaller så det er bare å gjøre seg klare! Digger at dere tagger meg på Instagram så fortsett gjerne med det.

Flytting og nytt hus

Om en uke begynner flyttingen og jeg har nesten ikke begynt å pakke. Kjenner jeg er litt småstressa, men det ordner seg! Må bare ut å kjøpe pappesker i morgen. Litt rart å tenke på at om 1,5 uke sitter vi i et nytt hus som jeg engang ikke husker hvordan så ut. Har sett en del i prospektet vi har liggende, men det blir liksom ikke det samme. Men vi gleder oss, og jeg gleder meg til å dele det med dere

Husk å se den siste YouTube filmen her, og følg meg gjerne på YouTube her

Facebook her og Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer