SUPERVAFLER | kanskje de beste hittil

Det går i hundre om dagen, og jeg beklager at jeg er litt «off» for øyeblikket. Timer og døgn går i ett da vi holder på å flytte, og nå har vi holdt på fra morgen til kveld i 3 dager. Utrolig hvor mye som befinner seg i et lite hus! Men, jeg har ikke glemt dere helt så her kommer oppskriften på supervaflene jeg lagde i helgen!! Absolutt en favoritt!

Tror vi har vært like mye på dynga, fretex og finn.no som vi har bært esker i huset, men det er en lettelse å bli kvitt litt også. Kjente det var faktisk litt vemodig å gi fra seg barnestolen fra stokke som begge gutta har brukt, men det er så godt at tingene kan bli brukt videreNok om flyttingen, for her kommer oppskriften på vaflene jeg lagde til Halloween – barna elsket de!

Oppskrift på supervafler

ca. 10-12 stk
 • 1 1/2 dl hvetemel
 • 1 1/2 dl speltmel, fint
 • 1 dl havregryn, lettkokte
 • 1 ts bakepulver
 • 1/2 ts salt
 • 4 dl melk
 • 2 egg
 • 1 ss smeltet smør
Slik gjør du:

Legg alt det tørre i en bolle, bland godt og tilsett væsken. Denne kan også lages i en smoothie blender om du har. Men om du ikke har det kan du fint bruke visp og få den fri for klumper. Røren skal være litt tykk, fyldig og jevn i konsistensen. Jeg brukte ikke smør i vaffeljernet, men det er litt avhengig av hva slags jern du har.

TIPS: I tillegg liker jeg å legge på godt med røre slik at de blir tykke, men pass på å vente med å ta igjen lokket til røra har «satt seg litt». Da renner det ikke over!

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her og Facebook siden min her og Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer