INTERVALLEN SOM KREVER LITT

Endelig er det fredag, og her kommer ukas intervall som jeg vet mange av dere har gledet dere til. Blir så glad av alle dere som løper så fortsette å tagge meg! Ukas økt satt litt i hodet, men så lenge jeg har god musikk på øret klarer jeg det jeg vil! I hvert fall pleier jeg å si det til meg selv om intervallen er tøff.

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Ukas intervall

Stigning: 2%
Hastighet: samme under hele økta
Hvile: 1 min mellom hvert drag, aktiv hvile

Oppvarming

Start med oppvarming, gjerne i 10-15 minutter før du setter i gang med intervallene. Har du lyst å løpe denne ute er det også selvfølgelig fult mulig!

Hoveddel
  • 8×4 min
Slik gjør du:

Her skal du løpe i 4 minutter på samme hastighet, ta en aktiv pause i 1 minutt og fortsette med nye 4 minutter. Dette skal du altså gjøre 8 ganger, totalt 32 minutter + pauser. Svettefest!!!

Jeg løp denne på 11 km/h, men her må du bare styre din egen hastighet og hva du klarer å løpe på. 4 minutter er tøft for min del ettersom jeg foretrekker å løpe kortere drag. Men så kan man ikke bare ligge i komfortsonen heller ikke sant?

Avslutning

Avslutt med 10 minutters rolig jogg/rask gange før du er ferdig.

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube kanalen min her og facebook siden min her. Snapchat: Treningsfrue.

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer