SMOOTHIE MED BLÅBÆR

Det er mandag og endelig begynner ting å falle litt på plass i det nye huset. Litt kaotisk er det fortsatt, og jeg aner ikke hvor både krydder og truser befinner seg, men jeg har begynt å pakke ut så det dukker forhåpentligvis opp. Jeg rakk å lage ukas smoothie før vi tok over det nye huset så den kommer selvsagt her.

Oppskrift på frisk blåbærsmoothie

  • 2 never blåbær, frosne
  • 1 rått egg
  • 1 banan
  • 1 ss cocosa
  • ca 2 dl mandelmelk
  • 3-4 valnøtter
Slik gjør du:

Bruk en blender og sørg for å få smoothien jevn og fin i konsistensen. Ønsker du den litt mer kremete kan du tilsette litt mindre væske og evt et par isbiter. Den konsistensen passer best i en smoothiebowl da denne skal drikkes, men

Fikk du ikke med deg ukas matvideo sjekk den gjerne her.

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her og Facebook siden min her og Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer