VIL DU HA EN BRA INTERVALL?

Jeg synes det går kortere og kortere tid mellom hver intervall, men det tyder vel på at tiden flyr litt avgårde. Jeg håper dere er klar for ukas intervall, for dette er en real svettefest. Fortsett gjerne å send meg bilder fra mølla og tag meg gjerne på Instagram.

Er du ikke med i løpegruppen min på Facebook må du gjerne finne den og bli medlem. Den er gratis, ingen forpliktelser men jeg har et ønske om å engasjere, motivere og dele løpegleden sammen med dere. Du finner den under navnet: Treningsfrue Løpegruppe.

Ukas intervall | 6×5 min

Oppvarming

15 min oppvarming 1,5-2 % stigning på mølla (dette for å gjøre stigningen mer lik som ute i terreng), rask gange/lett jogg og litt raskere jogg på slutten for å få beina i gang.

Hoveddel
  • 1,5 – 2 % stigning
  • 1 min aktiv hvile mellom hvert drag
  • 6×5 min intervaller
  • gjerne i sone 3 om du har en pulsklokke og vet din egen makspuls
  • prøv deg litt frem med hastighet. 5 minutter er lenge, men jeg holdt meg mellom 10-12 km/h.
Slik gjør du:

Du starter med å løpe 5 min for deretter å gå på mølla i 1 minutt. (aktiv hvile) Deretter løper du nye 5 minutter før du tar en ny aktiv pause på 1 minutt. Dette skal du gjøre totalt 6 ganger, altså 30 min med løping + pause. Totalt 36 minutter.

Avslutning

Gå deg rolig ned de neste 5 minuttene før du klapper deg selv på skuldra!

Vil bare presisere at dere må styre deres egen fart, for dette er ingen fasit. 

Fikk du ikke med deg ukas matvideo sjekk den gjerne her.

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her og Facebook siden min her og Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer