UKAS SMOOTHIE | sunn start på uka

Denne smoothien har jeg gledet meg til å dele med dere, og i dag har jeg brukt grønne soyabønner som proteinkilde! Dropper du Biola har du en vegansk smoothie om du vil! Oppskrift finner du under.

Jeg har hatt besøk av familien min i tillegg til Julia denne helgen, og det har vært så koselig å tilbringe tid sammen med alle. Jeg har koblet av og kost meg med mye familietid. I tillegg er jeg positivt overrasket over hvor mye glede gutta har av julekalenderen vi har laget i år, og det er noe jeg garantert kommer til å fortsette med i årene som kommer. Fikk du ikke med deg den kan du lese mer her

Ellers lagde jeg en video med omvisning av huset vårt som du kan se her. Blir glad om du følger meg på YouTube for ukendtlige filmer om trening, kosthold og livsstil!

Oppskrift på mangosmoothie

  • 2 1/2 dl -3 dl havre drikk
  • 1 neve soyabønner, frosne
  • 2 never mango, frosne
  • 4 skiver avokado, frosne eller ferske
  • 1 dl Biola, bringebær (kan sløyfes)
  • ++ litt vann
Slik gjør du:

Bruk en blender og sørg for å få smoothien jevn og fin i konsistensen. Har du ikke frossen avokado kan du selvsagt bruke fersk, men selv elsker jeg den frosne du får kjøpt i biter på Kiwi! Jeg måtte spe på med litt vann på slutten for å få den helt jevn, men du kan eventuelt bruke mer av både havre drikk eller Biola! Denne var kjempe god!

Håper du får en fin start på uka!

Fikk du ikke med deg ukas YouTube video sjekk den gjerne her.

Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer