INTERVALLEN DU MÅ PRØVE | ukas intervall!

Ukene bare flyr og det nærmer seg jul! Jeg har pakket frem julepynten, men tenkte å pynte huset i løpet av helgen! I mellomtiden får dere kose dere med ukas intervall, noe jeg vet mange av dere allerede er flinke til! Husk at det går å fortsette de gode vanene selv om det er jul. Vi alle har godt av et lite avbrekk innimellom.

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Jeg elsker intervalltrening! Det er effektivt, utfordrende, og  i tillegg gir det både økt kondisjon og overskudd. Ved å trene hjertet må du jobbe med høy puls, og det får du ved å løpe intervaller. I tillegg er dette perfekt trening for oss som har en travel hverdag med mange baller i lufta! Ukas intervaller finne du under, men husk å styre din egen intensitet slik at du finner noe som passer deg. Bare husk å utfordre deg ved å ikke ha det for komfortabelt…hehe

Oppvarming

Start med oppvarming, gjerne i 10-15 minutter før du setter i gang med selve dragene. Gjerne løp et par raske drag før du setter skikkelig i gang!

Hoveddel

 2×3 min (1 min pause)
1 min pause
 3×2 min (1 min pause)
1 min pause
 4×1 min (30 sek pause)
1 min pause
 5×30 sek (30 sek pause)
1 min pause
 6×45 sek (15 sek pause)

Slik gjør du:

Løp 3 minutter og ta 1 minutts pause. Deretter løper du nye 3 minutter for så å ha 1 minutts pause. Så kaster du deg på drag nummer to, altså 3×2 min. Det vil si 2 min, pause 1 min. Gjenta dette 3 ganger før du tar 1 min pause og begynner på tredje draget. Slik fortsetter du til du er ferdig! Se pausene over.

(Siden mange spør meg om farten lå den på følgende: 12/13/13/15/16 km/h)

Avslutning

Ro ned og gå 5 minutter før du hopper av mølla og gir deg en skikkelig klapp på skuldra!

Fikk du ikke med deg ukas video fra det nye huset mitt se den gjerne her.

Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer