KLAR FOR UKAS INTERVALL??

Jeg skal ikke skryte på meg så mye løping i jula, men kjenner jeg er klar for å komme i gang med både intervaller på mølla, og noen løpeturer ute. Er så deilig å komme seg ut, og det er noe jeg må bli flinkere til. Ukas intervall er klar, og denne har jeg som mål å løpe i løpet av helgen! Jardar, som står bak meg tror jeg blir veldig glad for litt nye følgere på Instagram også…hehe. @jardarhovland.

Fikk endelig trent litt CrossFit i går, men skal få løpt denne intervallen i løpet av helgen! Tag meg gjerne på Instagram så jeg ser at dere løper! Det er så motiverende for meg også 🙂

Ukas intervall

Oppvarming

Start med lett oppvarming for deretter å løpe på 7-8-9 km/h de siste 5 minuttene. Totalt 10-15 minutter før du setter i gang. Viktig at kroppen er varm før du begynner.

Hoveddel
 • stigning varierer, se under (3 og 6%)
 • 4×4 med en tvist
 • 2 min aktiv hvile mellom dragene
 • en bonusøkt på 8×15/15sek på slutten
Intervall 1
 1. 3% stigning – 4 min
 2. 2 min aktiv hvile
 3. 6 % stigning – 4 min (45/15sek)
 4. 2 min aktiv hvile
 5. 3% stigning – 4 min
 6. 2 min aktiv hvile
 7. 6 % stigning – 4 min (45/15sek)
 8. 2 min aktiv hvile
Intervall 2
 • 8×15/15 sek bånn gass
Slik gjør du:

Første draget er på 4 minutter, og her setter du stigningen på 3% og finner den hastigheten du klarer å løpe 4 min på uten stopp. Deretter har du 2 min aktiv pause hvor du går/løper frem til neste drag. Andre draget øker du stigningen til 6% og løper gjerne samme tempo som første draget. Slik fortsetter du til økta er ferdig.

Andre intervallen var en kjappis, og denne løper du så fort du klarer. 15 sek på, 15 sek av x 8 ganger. Dette for å få ut det siste av intervallen.

Avslutning

Ro ned og løp/gå i 5-10 minutter. Tag meg gjerne på Instagram om du løper denne i løpet av uken! Kult å få med seg hvem som tester den ut!

Følg gjerne løpegruppen min på Facebook; Treningsfrue løpegruppe.

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her

Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer