12 DAYS OF CHRISTMAS WOD | Crossfit

WOD står for «workout of the day» og i dag skal jeg dele dagens økt. En tung men veldig morsom økt jeg håper du prøver! Er det øvelser du synes er vanskelige eller øvelser du ikke har lært kan du bare bytte de ut med øvelser du er trygg på. Målet er å få deg til å kjøre økta, men at du styrer den selv i forhold til hvilke øvelser du er komfortabel med. Klar?

Foto: the one and only @ahoiskar

12 days of Christmas betyr følgende:

 • 1 Deadlift
 • 2 Hang power clean
 • 3 Front squat
 • 4 Shoulder press
 • 5 Back squat
 • 6 Push press
 • 7 Thrusters
 • 8 Squat clean
 • 9 Push press
 • 10 Hang power snatch
 • 11 Overhead squat
 • 12 Sump deadlift high pull

Slik gjør du:

Første øvelse kjører du 1 deadlift. Deretter øvelse 1+2. Deretter øvelse 1+2+3, deretter 1+2+3+4 osv helt til du er på siste hvor antallet er 1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12. Mange repetisjoner og jeg tror du er halvveis i økta når du passerer runde 10. Ikke gå for hardt ut, men prøv å planlegge økta godt. Det er fort gjort å surre med antall repetisjoner og øvelser så kan være smart å notere underveis; det skal i hvert fall jeg gjøre neste gang. Jeg hadde 30 minutter å gjennomføre på, men kom meg til runde 12 på skulderpress da tiden var ute. Tar den neste gang!

          

Jardar og Espen var også med i dag! Tror ikke jeg kunne kjørt denne økta alene!

Husk hva jeg sa om øvelsene. Ikke la deg skremme av alle de ulike navnene og øvelsene, for jeg blander selv innimellom. Bytt de gjerne ut med andre øvelser som f.eks pushup, situps, kettlebell swing, pullups, dips, skulderpress hantler, box jumps, burpees, gående utfall osv.

Spør om du lurer på noe!

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her

Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer