SUNN SMOOTHIE SOM FRISKER OPP DAGEN

Da er hverdagen snart tilbake, og jeg regner med det er flere som ønsker å finne tilbake til de gode rutinene. Jeg har kost meg i jula, men jeg har også forsøkt å holde trening og kosthold vedlike slik at jeg ikke faller helt av. En smoothie smaker godt om du er fysen på noe søtt, og for min del opplever jeg at det til tider kan dekke søtbehovet som av og til sniker seg på. Oppskrift på ukas smoothie finner du under!

Jeg har hatt en fin helg med mye trening, familietid, venninnebesøk og god mat. I går var i i akebakken ikke langt fra der vi bor, og jeg følte meg som et lite barn igjen. I tillegg fikk vi en real intervalltrening ved å fly opp og ned disse akebakkene sammen med barna. Anbefales♥

Her kommer ukas smoothieoppskrift:

Oppskrift på kremete super-smoothie 

ca 2 porsjoner
 • 2 never grønnkål, frossen
 • 1 neve grønne soyabønner, frosne
 • 5 skiver avokado, frosne evt ferske
 • 2 never bringebær, frosne
 • 1/2 banan, frossen eller fersk (valgfritt)
 • ca 2 dl mandelmelk
 • 1 rått egg, valgfritt
Slik gjør du:

Bruk en blender og sørg for å få smoothien jevn og fin i konsistensen. Har du ikke frossen avokado kan du selvsagt bruke fersk. La den stå til smoothien er fin og jevn i konsistensen. Ønsker du den mer kremete kan du tilføre isbiter og eventuelt mer banan. Topp den med frosne bær, frukt, kokos eller hva du måtte finne i skapene! Spises med det samme♥

Følg meg gjerne på YouTube for mer oppskrifter her.

Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer