KJAPP OG SUNN KVELDSMAT | som gjør seg selv

Ingen tvil om at hverdagen er tilbake, for her er det kaos i mangel av gode rutiner for både store og små. Utrolig hvor komfortable man blir av noen uker med litt mer fri, men heldigvis liker jeg hverdagen og kaoset også. Nå som det går litt fort i svingene er det herlig med litt raske og sunne løsninger som kan forenkle hverdagen litt. Prøv disse stekte speileggene med parmaskinke og brokkoli. Enklere blir det ikke, for eggene gjør seg selv!

Jeg elsker raske, sunne og lettvinte løsninger på kjøkkenet, og her i huset er det Jørgen som lager de store og avanserte måltidene. Selv har jeg bestemt meg for å avansere mer enn jeg kanskje har gjort før, for det er fort gjort å lage de samme måltidene uke etter uke. Sikkert flere som kjenner seg igjen.

 

Speilegg i ovnen med brokkoli og parmaskinke

Ingredienser
  • parmaskinke
  • kokt skinke, i biter
  • brokkoli, små bunter
  • egg, rå
Slik gjør du:

Legg parmaskinken i bunn av en muffinsform og litt opp på kantene. Strø i skinkebiter og brokkoli, eventuelt annet godt du måtte ha på kjøkkenet. Deretter deler du egget som du gjør om du skulle steke et speilegg, men du legger det oppi muffinsformene. Strø på litt salt og ost on ønskelig og stek dette på ca. 180 grader i 9-12 minutter, avhengig av ovn. Super enkelt og veldig godt!

Følg meg gjerne på YouTube for mer oppskrifter her.

Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer