ÅRETS FØRSTE INTERVALL!!

Endelig fredag folkens, og det betyr jo bare en ting! INTERVALLER!!! Jeg har blitt så glad i å dele disse intervallene med dere, og etter å ha sett hvor mange som har blitt glad i å løpe kan jeg ikke annet enn å fortsette. Kjenner jeg blir gira selv!! Klar for årets første intervall?

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Ukas intervall

Oppvarming

Ukas intervall har blitt inspirert av ei i løpegruppa mi som heter Kathrine. Økta er morsom og utrolig spenstig så her er det bare å gi full gass!

Start med lett oppvarming for deretter å løpe på 7-8-9 km/h de siste 5 minuttene. Totalt 10-15 minutter før du setter i gang. Viktig at kroppen er varm før du begynner.

Hoveddel

 1. 2 % stigning
 2. 1 min aktiv hvile mellom hvert 5 min
 3. 4×5 min med oppdeling, se under
 4. Øk gjerne med 0,5-1 km/h for hvert femte drag. Jeg begynner på 12-13 km/h og øker med 1 km/h.

—————————————————-

 • 1×5 min (løpes 50/10 sek)
 • 1×5 min (løpes 50/10 sek)
 • 1×5 min (løpes 40/20 sek)
 • 1×5 min (løpes 40/20 sek)
Slik gjør du:

Sett stigningen på 2% og kjør første drag 1×5 min, men del den opp i 50sek/10 sek x 5 drag. Det er totalt 5 minutter. Deretter tar du 1 min aktiv hvile før du begynner på nye 5 min akkurat på samme måte. På de to siste ser du at tiden er 40/20 så her har du litt lengre pauser og kortere drag. Forsøk å øke tempo litt for hvert femte drag om du klarer.

Avslutning

Ro ned og løp/gå i 5-10 minutter. Tag meg gjerne på Instagram om du løper denne i løpet av uken! Kult å få med seg hvem som tester den ut!

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her

Snapchat: Treningsfrue

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer