UKAS GRØNNE SUPERSMOOTHIE

Helgen har bestått av hockey, hockey litt mer hockey og CrossFit. Elsker å henge i hockeyhallen sammen med gutta, og for meg er det noe av den beste kvalitetstiden jeg får med de. Jeg er så stolt av de begge to, og det å se gleden de har i idretten gjør meg varm helt inn i hjerterota. Håper den aktive livsstilen både Jørgen og jeg driver med kan påvirke gutta til å ta sunne og fornuftige valg også senere i livet

Det er mandag og det betyr ukas smoothie! Denne gangen har jeg laget den skikkelig grønn, for om jeg titter på alle de jeg har laget tidligere er de nesten alle rosa og lilla! Lag deg denne som et mellommåltid, og ønsker du den mer mettende kan du også tilsette litt havregryn.

Oppskrift på ukas grønne supersmoothie

  • ca. 3 never grønnkål, frossen
  • 1/2 avokado
  • 1/2 banan
  • 1,5-2 dl eplejuice
  • saften av 1/4 lime
  • 1 rått egg

Slik gjør du:

Start med å tilsette væsken før du tar det tørre. Miks sammen i enn blender til du har fått en fin og jevn konsistens. Tilsett gjerne litt fersk ingefær også om du har!

Fikk du ikke med deg ukas video med deilig lunsjbokser kan du ta en titt under! Følg meg gjerne på YouTube her.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer