UKAS FØRSTE LØPETUR

Denne uka har startet skikkelig bra, og det er bare å glede seg til ukas podcast episode på Hverdagspodden som kommer ut torsdag morgen. Her vil du finne mye spennende temaer innenfor kosthold og trening, og jeg tror alle har noe å hente fra denne episoden. Men nå tenkte jeg å dele ukas første løpeøkt med dere, og denne kan du løpe inne som ute!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Ukas første løpetur

Hoveddel

  1. 2% stigning gjennom hele økta evt løp gjerne ute
  2. Samme fart gjennom hele økta
  3. 30 min rolig løping | 30 min middels tempo (sone 2/3) | 30 min rolig løping
Slik gjør du:

Denne løpeøkten er kanskje best å løpe ute, men det styrer du selv ettersom hva du føler for og hva du liker best. Pass bare på å ikke overdriv mølla om kroppen ikke er vant til det!

Løper du inne setter du stigningen på 2% og løper rolig 30 minutter. Deretter øker du farten og løper middels tempo de neste 30 minuttene. Her skal du ligge i sone 2 og 3, noe som tilsvarer at du skal kunne prate eller føre en samtale under løpeturen. (Min fart var rundt 9-10 km/h)

Avslutt med å løpe rolig de neste 30 minuttene før du er ferdig! Kanskje smart å høre på en podcast eller se på tv under enn slik økt, for det er ganske så ensformig om du løper inne. Løper du ute er det mye enklere å  la tankene fly litt ekstra. Hør gjerne forrige ukes podcast med løpecoach Simen! Han gir deg en del gode svar på løpetrening og kondisjon!

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her

Snapchat: Treningsfrue

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer