UKAS MIDDAGSTIPS | 3 oppskrifter

Puh, nå har jeg akkurat kommet hjem fra en jobbtur på fjellet, og etter et par ekstra shots i går kveld kjenner jeg det skal bli godt å krype under dyna i kveld. Helgen har vørt bra, og jeg har koblet litt av både på blogg og YouTube. Beklager at det ikke kom en YouTube video i dag, men jeg lover at jeg skal få laget en til uken. I tillegg kommer det selvsagt en på søndag om en uke.♥

Det er søndag og det betyr ny uke. Siden jeg vet mange av dere savner mere oppskrifter på bloggen skal jeg dele 3 middager du kan lage denne uken. En vegetar og to andre oppskrifter som både er enkle og gode. Er det noe jeg synes er vanskelig i hverdagen så er det å komme på nye matretter, men husk at man ikke trenger å finne opp kruttet hver dag. Litt rot i arkivet her så vipps har jeg funnet 3 oppskrifter jeg vil teste ut. Bare se her:

VEGETAR | mandag

Søtpotetsuppe er undervurdert, og en stor favoritt blant store og små her i huset. Jørgen er veldig glad i denne, og med noen ferske rundstykker eller gode brødskiver ved siden av blir dette en super start på uka! Oppskrift finner du her.

FISK | tirsdag

Fiskegrateng er en super måte å få i barna mer fisk på, og denne kan du proppe full med masse grønnsaker. Oppskrift finner du her.

KJØTT | onsdag

Vi har spaghetti og kjøttsaus omtrent en gang i uken, og denne retten er både enkel og smakfull. En sikker vinner for store og små, og oppskriften finner du her.

Fikk du ikke med deg forrige ukes YouTube kan du se den her. Husk også podcast episoden vår om løping, intervaller og hinderløp på Hverdagspodden her. Du finner den også på Spotify og iTunes!

Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer