UKAS FØRSTE LØPEØKT | kan løpes inne eller ute

Etter helgens jentetur må jeg ærlig innrømme at det var en smule tøft å stå opp i dag, men Jørgen vet å gjøre dagen litt bedre. Kaffe på senga er en av de små tingene jeg setter mest pris på i hverdagen, og jeg elsker å våkne halvveis nedi kaffekoppen. Flere som kjenner seg igjen? Ukas første løpeøkt finner du også under!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Ukas første løpetur

  1. 2% stigning gjennom hele økta
  2. 30 min rolig løp, 30 min middels tempo, 30 min rolig løp
  3. middels tempo betyr sone 3
  4. rolig løp tilsvarte 7-8 km/h for min del
  5. middels tempo tilsvarte 8,5-9,5 km/h for min del

Husk bare at dette er en lang intervall, og er du nybegynner eller ikke har løpt så mye er det viktig at du tilpasser øktene dine så du ikke får noen skader. 

Målet med økta: 

Målet med dagens økt er å få et høyt volum med mange km, og en god del av det på terskel. Dette vil gi en god overføringsverdi inn mot distanser så lange som halvmaraton og litt lengre hinderløp. Veldig lang økt å løpe inne, men det gikk fint med den nye serien jeg har begynt å se på Netflix, YOU. Ellers er det ingen problem å løpe denne ute i snøen folkens!

Husk å sjekk ut vår siste podcast om kosthold og ernæring. Kanskje kan du høre på denne når du løper økta? Hadde blitt ufattelig glad for en feedback på iTunes også med en tilbakemedling på podcasten vår, Hverdagspodden.

Fikk du ikke med deg ukas siste YouTube video med lettvint lunsj sjekk den her:

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her

Snapchat: Treningsfrue

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer