UKAS TØY OG BØY | rumpeøvelse

Da kommer det en ny øvelse i kategorien tøy og bøy! Takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene på disse innleggene! Jeg lærer nye øvelser selv, og det er så fint å kunne dele både nye og gamle øvelser med dere! Denne strekker godt i rumpa!

Slik gjør du:

  • Start med å legge deg på ryggen som vist over. Legg det ene beinet over det andre og ta tak i leggen som vist over. Du kan trekke kneet nærmere ansiktet for å få en bedre strekk, men for min del holdt det mer enn nok å holde denne posisjonen.
  • Hold i 10-15 sekunder før du bytter bein. Repeter gjerne øvelsen 4-5 ganger.

Har du skader eller er usikker på om du kan utføre øvelsen ta kontakt med en fagperson. Dette skal ikke gjøre vondt.

Fikk du ikke med deg forrige ukes tøy og bøy kan du lese om den her.

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her

Snapchat: Treningsfrue

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer