LUNSJEN DU MÅ PRØVE | laget på 1-2-3

I går stod jeg fast på hva jeg ville lage til lunsj, og siden jeg var litt pjusk hadde jeg lyst på noe skikkelig godt. Samlet det jeg hadde i kjøleskapet og vips så ble dette en skikkelig suksess. Under ser du hvorfor!

Så lenge jeg har egg kan jeg lage det meste, men noen ganger er det deilig å variere med tilbehøret. I går kjente jeg på å være litt ekstra kreativ så hva sier du til søtpotet istedenfor brødskive? Jeg sier JA TAKK, for dette var skikkelig godt.

Du trenger:

  • 1 søtpotet, 2 skiver
  • 1/2 avokado
  • salt & pepper
  • 2 egg
  • 1 egg til pensling

Slik gjør du:

Skrell søtpoteten og skjær 2 skiver på ca 1 cm pr skive. Pensle hver siden, evt. kun med eggehvite. Legg begge skivene i brødristeren for deretter å starte med å steke speilegg. Søtpoteten bruker litt tid i brødristeren så denne må du kjøre noen runder før den er klar. I mellomtiden steker du egg og moser 1/2 avokado som du salter og peprer. Legg dette på skivene og nyt. Dette var fantastisk godt så håper du prøver oppskriften! blir veldig glad om du tagger meg på Instagram @treningsfrue om du tester

Fikk du ikke med deg forrige ukes podcast episode om kosthold kan du høre den her. Her snakker vi blant annet om søtpoteter, vanlig poteter og brødmat. Veldig spennende episode som også jeg lærte masse av!

I tillegg lager jeg en del mat på YouTube så om du ikke fikk med deg ukas lunsj kan du se den her:

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her

Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer