UKENS TØY OG BØY | oppvarming av skuldrene

Da kommer det en ny øvelse i kategorien tøy og bøy! Takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene på disse innleggene, og veldig gøy at så mange tagger meg på Instagram. Ukens tøy og bøy er en øvelse jeg bruker til å varme opp skuldrene, og denne setter virkelig mobiliteten på prøve. Her kan du også variere motstand om du ønsker det.

Slik gjør du:

  • Finn en pinne og legg deg på gulvet. Føler du at dette blir for lett kan du legge på en vektskive for å utfordre deg selv slik som jeg har gjort, men start gjerne kun med pinnen i første omgang. Sørg for å holde bredt på pinnen (etter hvert kan du bevege hendene lengre innover om skuldrene tillater det, men da blir det vanskeligere for mobiliteten)
  • Roter pinnen over hodet (se gjerne ned i bakken så du ikke blir sliten i nakken) og beveg den bakover i rolig tempo. Ikke skift grep.
  • Beveg den så rolig tilbake og repeter gjerne 10-12 repetisjoner x 3 sett.
  • Utfordre deg selv med å øke vekt på pinnen etterhvert.

Har du skader eller er usikker på om du kan utføre øvelsen ta kontakt med en fagperson. Dette skal ikke gjøre vondt.

Fikk du ikke med deg forrige ukes tøy og bøy kan du lese om den her.

Snapchat: Treningsfrue

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer