UKAS INTERVALL | svettefest og puls

Jeg har akkurat begynt å trene så smått etter halvannen uke med forkjølelse så jeg venter et par dager til før jeg begynner å løpe. Men det betyr jo ikke at ukas intervall ikke kommer, og denne gleder jeg meg til å løpe. Morsom intervall som går unna!!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Oppvarming er viktig

Det er viktig med oppvarming slik at du er god og varm i kroppen før du gjennomfører intervallen. Start med lett oppvarming for deretter å løpe på 7-8-9 km/h de siste 5 minuttene. Det er viktig å få kroppen skikkelig i gang, og selv pleier jeg å bruke rundt 10 minutter på selve oppvarmingen. Noen trenger også kanskje enda lengre tid.

Hoveddel

  • 2% stigning
  • 45/15 sek – løp 45 sek og ta 15 sek pause (hoppe av mølla)
  • Gjenta 20 ganger med 1 min pause etter 10 drag.
  • Samme hastighet på alle dragene
  • Korte intervaller så hold en relativ høy hastighet, men sørg for å holde lik fart gjennom hele intervallen.

Hør gjerne podcasten vår om mental trening, tips og triks i en hektisk hverdag her:

Avslutning

Ro ned og løp/gå i 5-10 minutter. Tag meg gjerne på Instagram (@treningsfrue) om du løper denne i løpet av uken! Kult å få med seg hvem som tester den ut!

Husk at dette bare er forslag. Ta økten som en inspirasjon og gjør den om til din egen. Masse lykke til!

Se gjerne ukas siste YouTube video her for en god latter:

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her

Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer