GÅRSDAGENS TRENINGSØKT | AMRAP 20

Etter en lang helg med mye idrett og dugnader var det ekstra godt å koble av med litt trening i går. Selv om sofaen frista var det faktisk veldig godt å få litt egentid i boksen, og i går var jeg så heldig å få med meg både Solveig og Thea. Økta ble en AMRAP 20, og den kommer her.

AMRAP 20 betyr as many rounds as possible, altså så mange runder du klarer på 20 minutter. Det høres kanskje enkelt ut, men jeg skal love deg at det blir slitsomt uti økta. Her trenger du en romaskin, rigg og en stang med eventuelt vekter på.

Øvelsene er som følger:

  • 12 kcal row
  • 10 toes-to-bar
  • 8 shoulder to overhead

Det vil si at du først skal ro 12 kcal før du går løs på 10 toes-to bar for deretter å kjøre 8 shoulder to overhead med stang. Her kjørte jeg 40 kilo, men her må du bare finne din egen vekt. Vet du ikke hva shoulder to overhead er kan du se en film her. Klarer du ikke toes-to-bar foreslår jeg at du erstatter denne øvelsen med en annen øvelse og kjører samme prinsipp. (Kanskje du heller vil ha burpees evt en annen mageøvelse?) Økta varer i hvert fall i 20 minutters, har 3 øvelser og du kjører så mange runder du klarer på den tiden du har.

Jeg kom på niende runde og fullførte 12 kcal. Veldig fornøyd med økta, og i tillegg elsker jeg slike effektive men intensive økter. Håper du tester den ut!

Fikk du ikke med deg ukas YouTube film kan du se den her:

Følg meg gjerne på YouTube her

Snapchat: Treningsfrue

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer