PROTEINPANNEKAKER | perfekt frokost

I dag var det bare minstemann og meg hjemme så da koste vi oss med noen skikkelig gode proteinpannekaker til frokost. Siden så mange av dere ville ha oppskriften legger jeg den ut her i det jeg er på god vei ned i min andre kaffekopp. Disse må du prøve å lage, for enklere og bedre blir det ikke!

Oppskrift på proteinpannekaker

ca. 12-14 stk
 • 2 dl melk
 • 1 ts sukrin
 • 1 moden banan
 • 3 egg
 • 1/2 ts natron
 • 1/2 ts bakepulver
 • 1 dl havregryn
 • 2 dl hvetemel
Slik gjør du:

Bland sammen alt det tørre før du tilsetter melken. Mos bananen med en gaffel og visp alt godt sammen. Eventuelt kan du mikse alt i en blender, men du er ikke avhengig av det. Stek på middels varme (gjerne uten smør om panna er laget for det) og server med vaniljekesam, frosne bær eller annet godt du har i skapet. Disse ble kjempe gode!

Se gjerne ukas siste YouTube video her for en god latter. Det kommer ny i morgen!

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her

Snapchat: Treningsfrue

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer