UKAS FØRSTE LØPEØKT | langkjøring

Da var jeg endelig i gang med løpingen, og selv om jeg har hatt noen uker med opphold grunnet forkjølelse og vinterferie har jeg holdt det vedlike i ferien ved å gå mye på ski. Skitrening er jo kjempe bra for kondisjon, og nå som barna går fra meg har jeg litt å strebe etter. Ukas første løpeøkt kommer her.

Uka har gått litt fort, og jeg er fortsatt kjempe støl etter CrossFit økta jeg kjørte i helgen. Kjenner det mest i fremside lår etter utallige wall balls så det å ta en rolig løpetur i går tror jeg gjorde godt for hele kroppen.

Mange av dere har etterspurt gårsdagens løpetur så den kommer her. Et tips er selvsagt å løpe denne ute om du har lyst og orker det, for 90 minutter på mølla er sykt lenge. Men det var ikke noe problem med å få tiden til å gå, for jeg hadde timet det til Johaug sitt gull på 10 km. Så tiden gikk relativt fort❣️

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

??

Ukas første løpetur | økt 1

  • 30 min rolig
  • 30 min i middels intensitet (sone 2/3)
  • 30 min rolig løp
  • Jeg løp denne på 7,5-8 km/h på første og siste del, samt 9 km/h på den midterste. 

Her har du også forrige ukes podcast-episode om du vil høre den mens du løper:

Se gjerne ukas YouTube video her.

Husk også at om du ikke har løpt noe særlig fra før er denne litt for lang. Ta det pent og øk belastningen over tid, ellers er det fort gjort at skadene kommer snikende.

Må bare vise dere de nye tvillingen til søsteren min. Fjompen og Klompen heter de og jeg er forelska allerede. Noen av dere som har slike marsvin??

Håper du får en fin dag!

Camilla ?

Snapchat: Treningsfrue

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer