UKAS INTERVALL | med en moro tvist

Ja da var det tid for et av ukas høydepunkt, og jeg har gledet meg til å dele dagens intervall. Spesielt motiverende ettersom forrige var på 90 minutter! Ha en fin fredag alle sammen, så håper jeg du løper inn helgen du også!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Ukas intervall

Oppvarming

10-15 min oppvarming 1,5-2 % stigning på mølla, rask gange/lett jogg og litt raskere jogg på slutten for å få beina i gang.

Hoveddel
  • 4×6 min (6 min=90/30 x 3)
  • 2% stigning
  • samme hastighet på alle dragene
  • 2 min aktiv pause mellom hvert drag
Slik gjør du:

Her skal du løpe 4 ganger (drag) på 6 minutter og du skal dele opp de 6 minuttene i 90/30 sek. Det vil si løpe i 90 sek, hvile i 30 sek, løpe i 90 sek og hvile i 30 sek. Dette skal du gjøre i 6 min, altså totalt 3 ganger med 90/30 sek før du tar 2 min aktiv hvile. Repeter 4 ganger!

Avslutning

Avslutt med å gå rolig de siste 5-10 minuttene.

Her har du også ukas podcast episode som omhandler blant annet selvtillit og usikkerhet på trening:

Lykke til med løpingen!

Snapchat: Treningsfrue

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer