KONDISØKTEN DU MÅ PRØVE

I dag skulle jeg trene kondisjon, og da passet det ekstra godt at økten på Lillestrøm CrossFit var satt opp til å bli en real svettefest. Veldig moro å pushe seg litt ekstra, og denne økten må du jo teste ut med en venn eller to!

CrossFit trenger ikke bare å være tunge vekter og vanskelige bevegelser, for mye av CrossFit treningen innebærer også kondisjonsøkter slik som den vi hadde i dag. Det beste er at her alle kjører i sitt eget tempo og etter sine egne forutsetninger. Men med ett mål; du skal ut av komfortsonen og kjenne litt på pulsen?

Min «partner in crime» på dagens økt, fineste Solveig. @solveighelle

Dagens økt er en AMRAP 25, det vil si «as many rounds as possible» på 25 minutter.

AMRAP 25 | Team på 3

  • 9 cal assault bike eller romaskin (12 cal for gutt)
  • 12 kettlebell swing 16 kg (unbroken) (24 kg for gutt)
  • 9 burpees
Slik gjør du:

Her skal 1 og en jobbe, det vil si at førstemann går gjennom alle tre øvelsene før det er nestemann sin tur. Slik rullerer dere gjennom økten til det har gått 25 minutter. Her er det en del hvile, så viktig at du kjører full gass på øvelsene når du først kjører. En fantastisk digg økt, og akkurat slike treningsøkter jeg liker. Vi brukte assault bike, men du kan fint bruke romaskin/ski erg også.

Lykke til! Vi fikk 16 runder og 12 kettlebell swing!

Camilla❣️

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer