DEILIG MANGOSMOOTHIE | smoothie bowl

Det har blitt lysere ute, og jeg kjenner vårfølelsen kommer snikende spesielt på de dagene det er blå himmel og sol. Jeg har enda ikke kost meg i sola ute i hagen, men gjett om jeg skal nyte en smoothie bowl eller to der i sommer. Her kommer oppskrift på en digg mango-smoothie du må teste ut!

????

Jeg har fått så dilla på smoothie, og jeg elsker å lage de i alle mulig farger, konsistenser og smaker. Har akkurat bestilt en del ulike fargepulver fra Australia som jeg skal teste ut, og jeg lover å holde dere oppdatert på hvordan jeg synes de er!

Oppskrift på mango-smoothie

ca. 1,5 porsjon
  • 2-3 never mango, frossen
  • 1 banan, fersk eller frossen
  • 1/2 boks cottage cheese, liten
  • 1-1,5 dl mandelmelk
Slik gjør du:

Bland alt sammen godt og la blenderen jobbe til konsistensen er slik du ønsker. Er den for tykk kan du tilsette mer væske, og er den for tynn tilsett gjerne litt isbiter evt mer mango. Ønsker du noe fett i smoothien kan du for eksempel tilsette noen valnøtter eller cocosa! Det er kjempe godt.

Jeg har toppet smoothien med chiafrø, frossen mango og kokos, men bruk gjerne fantasien for å pimpe den opp litt. Ser ganske så digg ut ikke sant?

Camilla

Snapchat: Treningsfrue

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer