PANNEKAKER UTEN EGG OG BANAN

Jeg passer jentene til søs denne helgen, og siden eldste jenta verken tåler egg eller banan tenkte jeg det var på tide å lage skikkelig digge pannekaker hun kan spise. Det er ikke lett å være liten og ikke tåle alt som blir servert både i bursdager, høytider osv, men det er heller ingen grunn til å ikke prøve å tilpasse maten deretter. Så i dag ble det deilige frokost-pannekaker uten egg og banan!

Jeg ble overrasket over hvor enkel oppskriften var å jobbe med, og jeg hadde heller ingen problemer med at pannekakene satt fast under stekingen. Selv uten smør. Oppskrift kommer her!

Oppskrift på pannekaker uten egg

  • 1 dl havregryn
  • 200 g hvetemel, siktet
  • 1 ts bakepulver
  • 1/2 boks cottage cheese
  • 2,5-3 dl melk
Slik gjør du:

Jeg bruker en blender som knuser havregrynene før jeg tilsetter resten av det tørre. Tilsett så væsken og la blenderen gå til røra har en fin konsistens. Stek pannekakene på middels temperatur (gjerne uten smør) om pannen tillater det. I verste fall kan du ha i litt smør, tørke bort med papir bare for å slippe at de setter seg fast. Jeg hadde ingen problemer med at de satt seg fast.

Når det bobler på toppen snur du pannekakene og steker de på den andre siden. Server med frosne/friske bær, vaniljekesam eller syltetøy!

Her finner du pannekaker med egg om du heller ønsker det. God søndag!

Snapchat: Treningsfrue

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer