SMERTE OG KJÆRLIGHET | dette trente vi

Det er mye moro som skjer om dagen, og i tillegg har vi landet flere samarbeid som jeg stolt gleder meg til å vise dere. Men først tenkte jeg å ta en liten oppsummering på uka og helgen som har gått, for det har vært noen utrolig bra dager. Tenker da spesielt på alle de flotte menneskene jeg har fått gleden av å trene sammen med

CrossFit Open 2019

Først må jeg bare si at jeg er ganske så letta at CrossFit Open er ferdig, for jeg tror ikke hendene mine hadde klart en ny runde med hardkjør allerede til helgen igjen. Det betyr ikke at jeg ikke har kost meg, for det har jeg så absolutt, men siste økta rev opp så mye hud i hendene mine at jeg nå har gnagsårplaster for å slippe å være handicap i hverdagen.

Det var som ei skrev på Instagram, smerte og kjærlighet på en gang, og det var slik jeg følte det. 19.5 eller CrossFit Open sin siste økt så slik ut:

33-27-21-15-9 reps | Tid 20 min
 • thrusters
 • c2b (=chest to bar)

Det vil si at du skal gjennomføre 33 thrusters, 33 c2b, 27 thrusters, 27 c2b osv. Tiden du hadde å gjøre denne økt på var 20 min, og det ble en del grep i forbindelse med den siste øvelsen. Her revna huden på innsiden av håndflaten og jeg så slik ut etter endt økt:

CrossFit Open 2019 har tross sår og andre vondter vært en fantastisk opplevelse på så mange måter. Jeg har mestret, utfordret og kost meg underveis, og jeg har til og med fått til øvelser jeg ikke trodde jeg kom til å klare!

Ellers har jeg møtt fantastiske mennesker den siste uken, for ikke å snakke om treningsvilje og innsats! Startet uka med trening sammen med Cathrine, og jeg har allerede en ny økt med henne i morgen! Økten vi kjørte forrige uke så slik ut:

DEL 1 | EMOM 12 (=every minute on the minute)

 • 8 cal assault bike
 • 8 cal ski erg
 • 8 cal romaskin

DEL 2 | EMOM 12 (=every minute on the minute)

 • 10 wall ball
 • 8 push ups
 • 15 sek hallow hold + 15 sek arch hold

Tar du den? Spør gjerne om du lurer på noe!

Litt preget av stundens alvor, men vi fikk en kul økt allikevel, Iselin og jeg! Økten finner dere under, men se også gjerne YouTube filmen vi lagde fra økta.

DEL 1 | EMOM 12 (=every minute on the minute)

 • 8 cal assault bike
 • 8 cal ski erg
 • 8 cal romaskin

DEL 2 | AMRAP 20 | Team økt på 2

 • 20 markløft
 • 25 wall-balls
 • 30 push-ups
 • 35 box jumps
 • 1 min hallow hold

Video fra økta vår finner du her:

Jeg har satt 6 års grense pga litt banning og uttrykk, men det er bare for å være helt sikker på at jeg ikke gjør noe galt….haha.


I dag hadde jeg en ny økt med en YouTuber kalt Sebastian Solberg. Fin fyr med mye energi, og han fikk testa både puls og styrke i dag. Moro å se hvor mye innsats de legger i øktene jeg lager, og selv om man ble sliten er følelsen etterpå digg. Det ser jeg på de selv o de sier noe annet…haha!

Mer om vårt samarbeid kommer senere, men nå skal jeg ned på CrossFit boksen for å se på søsteren min som skal gjøre samme økt som jeg gjorde lørdag. Håper bare hendene hennes holder!?

Ha en strålende dag, og husk gjerne å sjekk ut den nye episoden vår av HVERDAGSPODDEN, hvor Elaine forteller om den tøffe fødselen. Du finner den her:

Camilla

Snapchat: Treningsfrue

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer