UKAS INTERVALLER ER KLAR!

Da var det fredag igjen, og jeg vet mange av dere har ventet på denne intervallen! Fikk dere testet ut den forrige jeg la ut tidligere i uken da?? Eller har du kanskje klart å komme deg ut for å løpe??

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

HVERDAGSPODDEN er ute med en splitter ny episode med ny gjest. Hør episoden gjerne her:

Oppvarming

10 min rolig oppvarming 1,5-2 % stigning på mølla, rask gange/lett jogg og litt raskere jogg på slutten for å få beina i gang.

Hoveddel

  • 2 % stigning
  • 3 min + 2 min + 1 min + 45 sek + 15 sek – se under
  • økende tempo for hver intervall, altså øke ved hvert drag ✘
  • Jeg startet på 12 km/h og endte på 16 km/h

✘ 2×3 min
1 min aktiv pause
✘ 3×2 min
1 min aktiv pause
✘ 4×1 min
30 sek pause (hopp av mølla)
✘ 5×45 sek
30 sek pause (hopp av mølla)
✘ 6×15 sek
15 sek pause (hopp av mølla)

Slik gjør du:

Løp 3 minutter for deretter å ha 1 minutts aktiv pause. Det vil si at du går rolig på mølla. Deretter løper du nye 3 minutter for så å ha 1 minutts aktiv pause igjen. Så kaster du deg på drag nummer to, altså 3×2 min. Det vil si 2 min på og 1 min aktiv pause. Gjenta dette 3 ganger før du tar 1 min pause og begynner på tredje draget. Slik fortsetter du til du er ferdig!

Avslutning

Ro ned og gå 5 minutter før du hopper av mølla og gir deg en skikkelig klapp på skuldra!

Vil bare presisere at dere må styre deres egen fart, for dette er ingen fasit. Mine intervaller er kun ment for inspirasjon så finn din egen fart med tanke på både erfaring og nivå du er på.

 

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer