UKAS FØRSTE LØPETUR, LUNSJ OG PODCAST

Uka startet med innspilling av Hverdagspodden mandag morgen, og jeg elsker de Oslo-turene hvor jeg kan stikke innom Espressohouse for en latte, ta gåturen fra National til Mesh og våren som river i nesa. Det er noe med våren og all energien som plutselig blusser opp, og nå har jeg også begynt å ha løpeturene mine ute!

Ettersom jeg fikk en ny leopard jakke av søsteren min i helgen tenkte jeg at jeg skulle være såpass gærne å ha den på meg når jeg tok turen inn til Oslo. Skjønner ikke helt hva jeg er redd for, men føler meg så ekstremt «over the top» pynta med en slik jakke, men samtidig er det super fint når jeg ser jakka på alle andre. Derfor mannet jeg meg opp til en real leo fest i Oslos gater mandag morgen. Angrer ikke et sekund♥ Glemte bilde men lover å ta det igjen!

??

Hverdagspodden ble spilt inn, og ukas gjest var denne gangen Iselin Guttormsen bedre kjent som @iselinguttormsen på Instagram. Jeg har vært så heldig å bli kjent med henne gjennom Instagram, og jeg falt med en gang for hennes ærlige, ufiltrert, lattermilde stories som rett og slett gjør meg glad. Du finner henne under navnet @iselinguttormsen.

Episoden kommer på både Itunes og Spotify torsdag morgen, og her snakker vi om alt fra barn, egentid, sexologstudiet og utroskapen som Iselin opplevde for noen år siden. En litt annerledes men ærlig pod som jeg håper dere hører på!

Har du enda ikke hørt på episodene om kosthold anbefaler jeg deg til å høre den her:

På ettermiddagen kom Julia (@jgillros), og vi bestemte oss for å løpe av oss trøttheten med en løpetur ute. Jeg har en fast rute som jeg pleier å løpe, og det er veldig motiverende å se at jeg løper denne raskere enn jeg gjorde i fjor! Har et mål å løpe 5 km på 25 minutter, men det er litt tid igjen før jeg gjør det.

Det er ikke lenge til hinderløpsesongen er her, så jeg har ikke noe valg. Jeg må ut å løpe for å venne kroppen til asfalt, grus og terreng. Mølla er komfortabel, og jeg kommer fortsatt til å løpe mye av intervallene mine der, men de litt lengre, roligere turene løper jeg ute!

I dag har det vært jobb fra morgen til kveld, og jeg elsker å ha mye å gjøre! Mye spennende som skjer, og til helgen er det første teamsamling med Team Treningsfrue. Det er årets høydepunkt hvert år, og noe jeg gleder meg veldig til!

I morgen har jeg booket meg på min første Bikramyoga så det kan jo bli spennende. Aner ikke helt hva jeg går til, men har sagt ja til å gå sammen med en venninne. Ønske meg lykke til sier jeg bare….!

Dagens lunsj ser du her; like enkelt og godt hver gang:

Cottage cheese, frosne bringebær tint i mikro, banan, vaniljekesam og valnøtter. Proteinrikt og godt, og det tar deg kun ett minutt å lage. Passer perfekt som kveldsmat også.

Håper dagen din har vært fin! Hvis ikke hjelper det med en løpetur ute; lover!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer