UKAS FØRSTE INTERVALLER | påskeintervallen

Forrige uke har vært kjempe hektisk og jeg beklager lite lyd fra meg både her og på Instagram. Mye jobb den siste tiden, og i helgen toppet jeg det med et kurs som varte hele lørdag og søndag. Jørgen har for lengst reist på fjellet med barna, men jeg kommer etter i dag. Påske eller ei, her er ukas første intervall?

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Kurs hele helgen, men det har vært vår i Oslo!

Oppvarming er viktig

Det er viktig med oppvarming slik at du er god og varm i kroppen før du gjennomfører intervallen. Start med lett oppvarming for deretter å løpe lett de siste 5 minuttene. Det er viktig å få kroppen skikkelig i gang, og selv pleier jeg å bruke rundt 10 minutter på selve oppvarmingen. Noen trenger også kanskje enda lengre tid.

Hoveddel

  • 2% stigning
  • 45/15 sek – løp 45 sek og ta 15 sek pause (hoppe av mølla)
  • Gjenta 20 ganger med 1 min pause etter 10 drag.
  • Samme hastighet på alle dragene
  • Korte intervaller så hold en relativ høy hastighet, men sørg for å holde lik fart gjennom hele intervallen.
  • Jeg løp denne på 13 km/h

Elaine eksploderer, ammepress og årets første løpetur ute. Hør gjerne podcasten vår Hverdagspodden her:

Avslutning

Ro ned og løp/gå i 5-10 minutter. Tag meg gjerne på Instagram (@treningsfrue) om du løper denne i løpet av uken! Kult å få med seg hvem som tester den ut!

Husk at dette bare er forslag. Ta økten som en inspirasjon og gjør den om til din egen. Masse lykke til og god påske!! Det kommer flere intervaller og innlegg denne uken så bare å følge med.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer