HVORDAN TRENE UKA FØR ET HINDERLØP?

Da var hverdagen tilbake og jeg synes det var helt greit å komme i gang igjen etter påske. Vi har hatt noen fine dager på fjellet, men det var også veldig godt å komme hjem til sol og sommer på lørdag. Det første jeg gjorde denne uken var å kjøpe en del oppbevaringsesker slik at jeg fikk lagt vekk alt av vinterklær. En befrielse å bli kvitt halve garderoben spør du meg!

Status nå er at jeg skal løpe årets første hinderløp på lørdag, og jeg er skikkelig nervøs! Ikke er jeg helt klar enda heller for jeg har jo kun løpt en løpetur ute i skogen. Det er alltid en kjempe stor overgang når du er vant til mølla, men jeg skal allikevel gi full gass på lørdag! (Lover å holde dere oppdatert, og får jeg det til skal jeg lage en YouTube video til dere også av løpet!)

Jeg får en del spørsmål om hvordan siste uken før et hinderløp ser ut, så her kommer min uke:

 • Mandag – 10 min rolig, 4×4 min intervaller i kupert terreng. Sone 4/5. 2 min pause.
 • Tirsdag – Styrke
 • Onsdag – 10 min rolig, Intervaller 3×5 min (40/20 sek) 2 min pause. Sone 4/5.
 • Torsdag – hvile
 • Fredag – 20 min rolig løp med 3x100m stigningsløp innlagt
 • Lørdag – Tough Viking / løpsdag
 • Søndag – hvile (evt en veldig rolig løpetur)

Krysser fingrene for et morsomt løp sammen med Julia på Tough Viking i Gøteborg lørdag. Jeg har bestilt sol. Husker et år jeg løp med både neglesprett, kuldesjokk og «ut av meg selv opplevelse». Vi har hatt all slags mulig vær, men gøy er det uansett! Skal du løpe noe hinderløp i år??

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer