BLÅBÆRSMOOTHIE | en smak av sommer

Hva med en smoothie i varmen? Sola skinner og det begynner å bli sommer ute, og jeg må si at en smoothie frister mer enn noen gang. Dagens smoothien lagde jeg som dessert etter middagen i dag (som bestod av Salmalaks og ris), og den ble for god til ikke å dele! Oppskrift kommer her??

Oppskrift på blåbærsmoothie

ca. 1-1,5 porsjon
 • 1/2 banan
 • 2 never blåbær, frosne
 • 5 skiver avocado
 • 1 rått egg
 • 3 ss cottage cheese
 • 1 håndfull grønnkål, frossen
 • 1-1,5 dl eplemost
 • ++ evt litt rødbetepulver om du har (kan sløyfes)

Slik gjør du:

Bland dette sammen i en blender og sørg for å justere væsken etter ønsket konsistens. Topp deretter med det du måtte ønske, men her har jeg brukt banan, jordbær, kokos flak, peanøttsmør og eplebiter. Peanøttsmøret er helt magisk på en smoothie – anbefales!

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer