UKAS ANDRE INTERVALLER | motbakke

 

Da var det endelig tid for ukas intervaller, og selv om jeg er på Island svikter jeg jo selvsagt ikke. Jeg blir her på Island til søndag, men følg meg gjerne på Instagram og Snapchat (@Treningsfrue) for å få med dere all moroa! Og fortsett å tagge meg når dere har løpt!!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Oppvarming

10 min rolig oppvarming 1,5-2 % stigning på mølla, rask gange/lett jogg og litt raskere jogg på slutten for å få beina i gang.

Hoveddel

  • 5-6 % stigning
  • 3,5,5,4,4 min
  • høy intensitet
  • 2 min aktiv pause mellom hvert drag

 

Slik gjør du:

Har du lyst og muligheten til å løpe denne ute anbefaler jeg deg å gjøre det. Hakke mer motiverende vil jeg tro, men uansett fin å løpe på mølla om du foretrekker det. Her skal du løpe i bakker, 3 min, så 2 min aktiv hvile, deretter 5 minutter for så å ha aktiv pause i nye 2 min. Dette skal du gjøre alle gangene, det vil si 3,5,5,4,4 min! Som du ser er det høy intensitet på dragene, og jeg tror jeg skal klare å ligge på 10,5-11 km/h på denne.

Avslutning

Avslutt med 5-10 minutter rolig gange/jogg.

Se gjerne ukas YouTube video her:

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube kanalen min her og Facebook siden min her.

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer