DAGENS TRENINGSØKT | Løvehjerte

Fortsatt litt sliten i låra etter 4×1000 meters rointervaller i går, men det var deilig å komme seg på trening i dag. Dagens økt var det faktisk søsteren min som la ut, og jeg ble så inspirert at jeg måtte kjøre den selv. En lang økt som kanskje kan bli litt mye for noen, men da er det også fult mulig å skalere den. Se under??

Økten er hentet fra CrossFit Lillestrøm sin side og den heter Løvehjerte. Løvehjerte er en økt til minne om Kvartmester Andreas Eldjarn (21) ved Kystjegerkommandoen. Eldjarn ble drept 27. juni 2010 under tjeneste i ISAF i Afghanistan. Han var en del av en motorisert patrulje på et ISAF-oppdrag i byen Almar i Fayrab-provinsen da kjøretøyet han satt i ble rammet av en veibombe. I kjøretøyet satt det også tre andre soldater, Simen Tokle, Christian Lian og Trond Andre Bolle. Alle fire mistet livet i det som er det største tapet av norsk personell i en enkelthendelse i forbindelse med krigen i Afghanistan.

♥♥♥

LØVEHJERTE

TimeCap 45 min (det betyr at du har 45 min å utføre økten på)
 • 1000 m roing
 • 321 air squat
 • 1000 m løping
 • 221 sit up (ab mat)
 • 500 m roing
 • 121 push-up (hand release)
 • 500 m løping

Slik gjør du:

Start med å løpe 1000 meter enten en runde ute eller på mølla. Deretter går du rett på air squat hvor du skal kjøre 321 stykker. Dette er veldig mange så jeg måtte ta noen pauser underveis, og jeg fikk bra med syre i låra etterhvert. Etterpå var det løping på mølla med jelly legs, men etter et par meter i beina gikk det over. Deretter var det rett på sit up med ab mat, og 221 stykker er mange. Måtte dele opp 20 og 10 for å komme gjennom. Etter å ha kjørt magen var det rett på 500 meter roing etterfulgt av 121 push up. Her måtte jeg ta alle på knærne, men det var tungt det også. Avsluttet økta med 500 meter løping. En morsom men spicy økt som var unnagjort på tiden 42.26.

Denne kan også skaleres ved å kjøres som en TEAM ØKT! Eventuelt kan du også skalere den ved å kutte ned på antall reps. Se eksempel under??

LØVEHJERTET | Skalert

 • 1000 m roing
 • 100 air squat
 • 1000 m løping
 • 50 sit up (ab mat)
 • 500 m roing
 • 50 push-up (på knærne)
 • 500 m løping

Denne skaleringen er bare et forslag. Er det noe du kjenner du ikke klarer bytt ut øvelsen og gjerne endre på antall reps også. Det er kun et forslag. Test gjerne og kom med tilbakemeldinger på om du kjører den – da blir jeg glad! Lykke til!

Følg meg gjerne på YouTube her

Snapchat: Treningsfrue

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer