3 GODE OPPSKRIFTER | smoothie, lunsj og middag

Det er mange som spør om gode oppskrifter, og jeg opplever ofte selv at jeg kan stå litt fast og lage mye av det samme uke etter uke. Derfor har jeg satt sammen 3 gode oppskrifter jeg selv liker som dekker både et mellommåltid, lunsj og middag. Oppskriftene kommer her, og jeg håper du liker de!

SMOOTHIE | med smaken av mango

 • 2 1/2 dl -3 dl havre drikk
 • 1 neve soyabønner, frosne
 • 2 never mango, frosne
 • 4 skiver avokado, frosne eller ferske
 • 1 dl Biola, bringebær (kan sløyfes)
 • ++ litt vann
Slik gjør du:

Bruk en blender og sørg for å få smoothien jevn og fin i konsistensen. Har du ikke frossen avokado kan du selvsagt bruke fersk, men selv elsker jeg den frosne du får kjøpt i biter på Kiwi! Jeg måtte spe på med litt vann på slutten for å få den helt jevn, men du kan eventuelt bruke mer av både havre drikk eller Biola! Denne var kjempe god!

LOMPEWRAPS | med egg og avokado

 • lomper (jeg bruker spelt eller havre)
 • spinatblader
 • avokado i skiver
 • paprika, i strimler
 • sitronpepper
 • speilegg, gjerne snudd ved steking
Slik gjør du:

Start med å steke speilegg før du begynner med lompene. Jeg stekte speilegget nesten klart før jeg tok hull på plomma, for så å snu det. Men hver sin smak! Deretter legger du spinat, avokado, paprika og sitronpepper på lompene før du legger på speilegget. Rull og server. Fantastisk godt, enten som lunsj, på matpakka eller på farten!

LOMPELASAGNE | med cottage cheese

 • 4 – 6 havrelomper
 • 800 g karbonadedeig
 • 300 g cottage cheese
 • 3 ss tomatpurè
 • 2 raspet gulrøtter
 • 1 boks hakkede tomater, med basilikum
 • 1/2 finhakket løk
 • 2 fedd hvitløk
 • 1 dl vann
 • revet ost
 • oregano, sitronpepper, salt
Slik gjør du

Start med å steke løk og hvitløk sammen. Ta deretter dette vekk fra platen og stek karbonadedeigen alene før du tilsetter hvitløk og løk. Detter for å slippe en stor løksmak på hele maten. Tilsett hakkede tomater, raspet gulrøtter, tomatpurè og vann for deretter å gi dette et oppkok.

Legg så karbonadedeigen i lasagneformen før du legger på 2 lomper. Deretter cottage cheese og karbonadedeig så lomper.. Avslutt med karbonadedeig og revet ost + oregano på toppen. Sett midt i ovnen på 200 grader i ca 20-25 minutter, hvor de siste 2 minuttene settes på grillfunksjon om du har det. Da får osten en fin og gyllen farge.

Server med en god salat og evt hvitløksbaguetter om noen vil ha det.

Da har dere 3 gode oppskrifter dere kan teste ut ila uken, så håper jeg noen av de faller i smak! Til de av dere som ønsker flere mattips må dere gjerne følge YouTuba kanalen min for masse god mat. Du kan se noen av filmene her:

Følg meg gjerne på YouTube HER.

Snapchat: Treningsfrue

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer