SØNDAGSVAFLER | litt sunnere

Det har nesten blitt en tradisjon å lage enten pannekaker eller vafler til frokost på søndag morgen, men disse vaflene lagde jeg faktisk på ettermiddagen i går da jeg var fysen på noe godt. Sammen med litt vaniljekesam og jordbær fra 17 mai ble dette en super «dessert» midt på dagen. Passer jo også til frokost i dag!

Oppskrift på søndagsvafler

ca. 10-12 stk
 • 1 1/2 banan
 • 4 egg
 • 180 g havremel
 • 2 ts bakepulver
 • kanel
 • klype salt
 • ca. 1,5 dl melk
 • 2-3 ss cottage cheese
Slik gjør du:

Jeg bruker en blender til å lage vaffelrøra med, men du kan også vispe. Ser du at røren blir for tynn eller tykk sper du på enten mel eller melk til ønsket konsistens. Selv liker jeg at vaffelrøra er noe tykk så den ikke flyter utover i jernet. Stek og server med det samme. Gjerne med vaniljekesam, ferske/frosne bær eller syltetøy! Disse er faktisk veldig gode å ha i matpakken om det skulle bli noen til overs til uken! Bare sørg for å ha de kaldt om du skal oppbevare de over natta.

Håper du får en sin søndag!

Camilla

Snapchat: Treningsfrue

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer