UKAS INTERVALLER | motiverende økt

Det er så typisk når jeg først har fri at jeg våkner altfor tidlig. Kjente kaffelukta i nesa klokka 07.00 i dag ettersom Jørgen skulle på jobb, men da får jeg også vært effektiv før resten av huset står opp. Julia og Roger sover fortsatt, og Max og Leo våkner garantert ikke før om et par timer. Ukas intervall kommer i dag ettersom jeg regner med de fleste ikke hadde tid til å løpe i går, og denne skal løpes litt senere i dag.

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Et par bilder fra i går kommer her:

Feiret 17 mai med gode venner, søsteren min med familie og en haug av kompiser til gutta♥ Kringla ble en suksess, og restene ble med Jørgen på brannstasjonen i dag!?☀️

UKAS INTERVALL??

Oppvarming er viktig

Det er viktig med oppvarming slik at du er god og varm i kroppen før du gjennomfører intervallen så løp lett i 10-15 minutter før du drar på et par drag på slutten før du setter i gang.

Hoveddel

 • 2 % stigning
 • 3 min + 2 min + 1 min + 45 sek + 15 sek
 • økende tempo for hver intervall, altså øke ved hvert drag
 • Jeg starter på 12 og ender opp på 16 km/h, men finn din egen startfart og ta det derfra.

☀️?

 • 2×3 min
  1 min aktiv pause
 • 3×2 min
  1 min aktiv pause
 • 4×1 min
  30 sek pause (hopp av mølla)
 • 5×45 sek
  30 sek pause (hopp av mølla)
 • 6×15 sek
  15 sek pause (hopp av mølla)
Slik gjør du:

Løp 3 minutter for deretter å ha 1 minutts aktiv pause. Det vil si at du går rolig på mølla. Deretter løper du nye 3 minutter for så å ha 1 minutts aktiv pause igjen. Så kaster du deg på drag nummer to, altså 3×2 min. Det vil si 2 min på og 1 min aktiv pause. Gjenta dette 3 ganger før du tar 1 min pause og begynner på tredje draget. Slik fortsetter du til du er ferdig!

Avslutning

Ro ned og løp/gå i 5-10 minutter. Tag meg gjerne på Instagram (@treningsfrue) om du løper denne i løpet av uken! Kult å få med seg hvem som tester den ut!

Hverdagspodden er ute med ny episode. Tema;  tankefeller som kan prege oss og skape utfordringer i hverdagen. Camilla forteller om turen til Island ++ ukas oppfordring!

Camilla

UKAS VIDEO FRA ISLAND:

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer