UKAS FØRSTE INTERVALLER | når du glemmer alt!

Jeg tror ikke det var mer jeg kunne glemt på gårsdagens intervaller når jeg parkerte foran treningssenter. Vannflaske, hodetelefoner og løpesko lå igjen hjemme, men viljen til å løpe hadde jeg heldigvis tatt med meg, for det er fort gjort å snu i døra når ting kanskje ikke ble som man ønsket. Derfor var det ekstra deilig å gruse gårsdagens intervaller selv med slitte nike.

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Takket være hu her kom jeg meg på løpetur i går!! Det hjelper å ha en som backer av og til!

UKAS INTERVALL??

Oppvarming

Det er viktig med oppvarming slik at du er god og varm i kroppen før du gjennomfører intervallen så løp lett i 10-15 minutter før du drar på et par drag på slutten før du setter i gang.

Hoveddel

  • 2 % stigning
  • 30sek/30sek x 30 drag
  • økende tempo for hvert femte drag (jeg økte med 1 km/h)
  • Jeg starter på 11 og endte opp på 16 km/h, hvor siste draget var på 18 km/h.

Jeg startet litt forsiktig så hadde jeg løpt denne før kunne jeg nok tatt i litt mer fra starten, men jeg fikk økt den gradvis for hver 5 intervall, og endte opp på 16 k/h på siste bolk. Kjente jeg hadde mer å gi så satt den til 18 på det aller siste – det var digg!

☀️?

Slik gjør du:

Start med den stigningen du ønsker, men tenk at du skal øke med 1 km/h (evt 0,5 km/h) pr femte drag. Løp 30 sek på og 30 sek av 5 ganger før du øker med 1 km/h. Dette gjør du helt til du har løpt alle 30 dragene. Svettefest og en fantastisk motiverende intervall som har blitt en av mine favoritter så langt. Denne likt jeg skikkelig godt!

Avslutning

Ro ned og løp/gå i 5-10 minutter. Tag meg gjerne på Instagram (@treningsfrue) om du løper denne i løpet av uken! Kult å få med seg hvem som tester den ut!

Lykke til!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer