TIDENES PROTEINBRØD!

I følge minstemann var dette det aller beste brødet jeg noensinne hadde laget, og når det kommer fra han; ja da kan det ikke være annet enn bra. Trodde jeg skulle ha dette brødet i flere dager, men det ble tomt samme dag så nå er jeg i gang med dobbelt dose så jeg kan fryse noe av det til senere. Oppskrift kommer her!

???

Oppskrift på proteinbrød

 • 2 bokser cottage cheese, små
 • 3 egg
 • 2 eggehvite
 • 1 ts salt
 • 1 ts bakepulver
 • en neve solsikkekjerner
 • 400 g havregryn, lettkokte

Slik gjør du:

Bland alt utenom havregryn og bruk stavmikseren godt til alt er flytende. Deretter tilsetter du havregryn som du kun rører sammen med en slikkepott. Legg bakepapir i en brødform og form brødet godt før du slenger det rett inn i ovnen på 210 grader. Varmluft, nederste rille i ca 35-40 minutter. Avkjøles på rist og server. Perfekt til supper, gryter, kveldsmat eller frokost, men sørg for å oppbevar det kaldt da det er meieriprodukter i brødet.

Dette brødet falt i smak for alle i familien, og i følge minstemann var dette tidenes brød♥

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer