I følge minstemann var dette det aller beste brødet jeg noensinne hadde laget, og når det kommer fra han; ja da kan det ikke være annet enn bra. Trodde jeg skulle ha dette brødet i flere dager, men det ble tomt samme dag så nå er jeg i gang med dobbelt dose så jeg kan fryse noe av det til senere. Oppskrift kommer her!
???
Oppskrift på proteinbrød
- 2 bokser cottage cheese, små
- 3 egg
- 2 eggehvite
- 1 ts salt
- 1 ts bakepulver
- en neve solsikkekjerner
- 400 g havregryn, lettkokte
Slik gjør du:
Bland alt utenom havregryn og bruk stavmikseren godt til alt er flytende. Deretter tilsetter du havregryn som du kun rører sammen med en slikkepott. Legg bakepapir i en brødform og form brødet godt før du slenger det rett inn i ovnen på 210 grader. Varmluft, nederste rille i ca 35-40 minutter. Avkjøles på rist og server. Perfekt til supper, gryter, kveldsmat eller frokost, men sørg for å oppbevar det kaldt da det er meieriprodukter i brødet.
Dette brødet falt i smak for alle i familien, og i følge minstemann var dette tidenes brød♥
Camilla