TIDENES UTDRIKNINGSLAG

Som noen av dere kanskje fikk med dere var jeg med og arrangerte Julias utdrikningslag i helgen. Lenge siden jeg har ledd så mye! Her kommer et lite innslag fra dagen vår

Det å arrangere utdrikningslag er ingen lek, for det er mye som skal klaffe, planlegges og fikses, men heldigvis hadde jeg med meg Emma slik at vi kunne arrangere utdrikningslaget sammen. Det er alltid bedre å være to tenker jeg!

Siden Julia er fra Sverige har hun aldri rulla med russen, så da var tanken å leie en russebuss slik at hun kunne rulle med oss i russebussen. Kanskje et av dagens høydepunkter, for du skulle sett ansiktet hennes når vi kjørte nedover Bygdøy Allé for å hente henne! Episk!

På lørdag morgen stod Julia klar utenfor leiligheten sin i Oslo og ventet på meg siden hun trodde vi skulle løpe Tough Viking den dagen. Hun visste selvsagt ikke at hun ikke skulle løpe før vi kom rullende nedover Bygdøy Allè med verdens kuleste russebuss med sangen «Run the World (Girls)» med Beyonce for full hals. Helt forskrekket stod hun der og brukte sikkert 3 minutter før hun forstod greia, og da kom også tårene. Magisk. Skikkelig digg å klare å overraske henne på den måten! Etter det tok det jo helt av!

Turen i bussen varte i 2 timer, og vi rakk også en rask tur innom Tough Viking for å hilse på de som skulle løpe før bussen kjørte oss til Oslo Gladiatorer. Her startet første aktivitet.

Fem kamp er alltid gøy, og konkurranseinstinktet var på høyt nivå for alle jentene. Du får ikke ta med alkohol inn, men du får kjøpt drikke på stedet. Litt dyrere enn vanlig selvsagt, men greit å holde bruden litt brisen underveis

Etter Oslo Gladiatorer tok vi en maxitaxi til Sometimes som er et poledance studio ved Grensen. Litt vanskelig å finne frem om du ikke kjenner til stedet, for det er inn en bakgate og ned en trapp. Men google it – du finner det!

Her fikk vi en time poledance med instruktør for hele gjengen, og vi avsluttet med at Julia fikk på seg et sexy kostyme og danset for oss. Skikkelig kult opplegg, og samtidig litt ut av komfortsonen.

Etter poledance var det taxi til The Thief hvor bruden fikk dusje, ta av seg sminken og sovet en liten time. De andre dro hjem til sitt og skiftet for å gjøre seg klare for en kveld på byen. Middag på Louise ved Aker Brygge ble en suksess, etterfulgt av drinker, taler og utdeling av små gaver/minner med historier til bruden. Veldig hyggelig og rørende – anbefales om du skal arrangere et utdrikningslag

Dagen etter var det frokost på hotellet før vi pakket sakene og dro hjem. Før jeg dro hadde jeg limt inn alle bildene jeg tok med kamera underveis, fått jentene til å skrive en liten hilsen og levert bruden etter frokost. Det ble satt utrolig stor pris på; og en liten anbefaling om du skal arrangere en stor dag for noen du er glad i.

(ingenting av dette er sponset btw, bare anbefalinger)

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer