UKAS INTERVALLER ER KLARE | svettefest

Ukene flyr, og jeg blir bare mer og mer imponert og glad over hvor flinke dere er til å løpe. Det gjelder alle sammen, uavhengig av hvor fort, raskt og hardt du løper. Meningen med ukas intervaller er rett og slett for å inspirere til at flere finner løpegleden og kanskje klarer å beholde den!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

☀️?

UKAS INTERVALL??

Oppvarming | viktig for å unngå skader

Det er viktig med oppvarming slik at du er god og varm i kroppen før du løper så start gjerne med å varme godt opp i 10-15 minutter. Noen trenger kanskje også lengre tid. Sørg for et par raske drag på slutten før du starter intervallene.

Hoveddel

  • 2 % stigning
  • 4×6 min
  • 1 min pause mellom hvert drag
  • hastighet middels tempo

 

 

Slik gjør du:

Her skal du løpe 6 minutter 4 ganger, med aktiv pause på 1 minutt mellom hvert drag. Det vil si løpe i 6 minutter, deretter aktiv pause hvor du går rolig på mølla i 1 min for så å løpe nye 6 minutter. Dette skal du gjøre 4 ganger. Finn en hastighet du kan holde under hele intervallen hvor intensiteten er middels til høyt tempo.

Avslutning

Ro ned og løp/gå i 5-10 minutter. Tag meg gjerne på Instagram (@treningsfrue) om du løper denne i løpet av uken! Kult å få med seg hvem som tester den ut!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer