UKAS INTERVALLER | denne tror jeg du vil like

Det er fredag, og selv om jeg ikke orker å løpe noen intervaller denne uken på grunn ave sykdom er det jo ingen grunn til at dere ikke kan! Så her kommer ukas intervaller som jeg tipper du kommer til å like!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

☀️?

UKAS INTERVALL??

Oppvarming | viktig for å unngå skader

Det er viktig med oppvarming slik at du er god og varm i kroppen før du løper så start gjerne med å varme godt opp i 10-15 minutter. Noen trenger kanskje også lengre tid. Sørg for et par raske drag på slutten før du starter intervallene.

Hoveddel
  • 4×8 min (8 min=90/30 x 4)
  • 2% stigning
  • samme hastighet på alle dragene
  • 2 min aktiv pause mellom hvert drag
Slik gjør du:

Her skal du løpe 4 ganger (drag) på 8 minutter og du skal dele opp de 8 minuttene i 90/30 sek. Det vil si løpe i 90 sek, hvile i 30 sek, løpe i 90 sek og hvile i 30 sek. Dette skal du gjøre i 8 min, altså totalt 4 ganger med 90/30 sek før du tar 2 min aktiv hvile. Repeter 4 ganger så er du done!

Avslutning

Avslutt med å gå rolig de siste 5-10 minuttene.

Ellers må jeg bare si tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger som kommer fra dere som lar dere inspirere av disse løpeøkten uke etter uke! Jeg blir så utrolig glad når jeg ser at dere kommer dere ut på løpetur, og det er utrolig moro å se at flere av dere synes dette er et lite høydepunkt i uka! Ekstra takk til Actic Karmøy som sendte meg et par bilder av medlemmene som løp ukas intervall. Veldig moro at de deles for å spre litt ekstra løpeglede!

Bak. Fv: Niels Vos, Marcus Trengereid og Jon Vegard Torsteinsbø
Foran. Fv: Maria C. Bang og Andrine Hveding (@_andriinehveding)

Snapchat: Treningsfrue

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer