LYST PÅ EN RASK OG EFFEKTIV ØKT?

God morgen alle fine følgere! I dag våknet jeg altfor tidlig, men til gjengjeld får jeg i det minste mer ut av dagen. Ligget og sett på Outlander på Netflix med et par kopper kaffe før huset våknet så en fin og rolig start på dagen. Må bare takke dere for alle TV serie tips jeg fikk når jeg lå syk, det settes stor pirs på. Har noter meg alle de jeg ikke har sett så nå har jeg TV underholdning for flere år..haha! Ellers setter jeg utrolig stor pris på kommentarer her inne på bloggen, korte som lange så fortsett gjerne med det. Betyr mye for meg med litt kommunikasjon fra dere også

Jeg er fortsatt ikke helt hundre etter en uke med sykdom, men formen er heldigvis bedre enn den var. I går dro jeg bare på trening for å komme meg litt ut, men jeg var også forsiktig med kroppen ettersom det har vært lite mat den siste tiden. Lite mat medfører slapphet og vektnedgang, noe jeg absolutt ikke liker. Har levd på vann og buljong den siste uken og presset i meg noen bananer og toast, men nå er i hvert fall apetitten gradvis tilbake.

Dere ville ha ukens treningsøkt, og den kommer her. Kjørte en AMRAP 15 som betyr at du skal gjøre så mange runder du klarer på 15 minutter. Er du klar?

AMRAP 15 = så mange runder du klarer på 15 minutter

  • 6 knebøy
  • 30 sek hallow hold
  • 30 sek arch hold
  • 6 box jumps
  • 15 gående utfall m/stang pr ben

Hvordan hallow hold utføres ser du her, og arch hold her. Har du ikke stang kan du kjøre knebøy med strikk, kettlebell (goblet squat, hvor du holder kettlebellen foran deg) evt kjør knebøy med en sekk. Vær kreativ og ikke la deg stoppe av utstyret. Spør meg gjerne om du lurer på noe! Har du ikke box jump kan du rett og slett kjøre burpees.

Nå er det frokost, og resten av dagen er det maling av ny bod og lek med familien. Mulig jeg tar en økt ute på gårdsplassen senere i dag. Rop ut om du er interessert i at jeg deler!

Helgens proteinpannekaker ser du HER.

God helg alle fine mennesker. Love ya!

Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer