JØRGEN HAR BURSDAG!

God morgen alle sammen!! Det er så utrolig deilig å se at sola er på plass der den skal være, spesielt ettersom Jørgen har bursdag i dag. I tillegg har jeg bedt hele familien så det blir fult hus♥

Kringla er bakt, sjokoladekaken skal bakes og gaven er levert på sengekanten. Jørgen visste ikke hva  han fikk til bursdag i år ettersom jeg bestemte meg i går for å go crazy. Det er så fryktelig lenge siden vi har godt noe alle 4 så jeg bestilte en langweekend til Barcelona, og vi drar faktisk om to uker! Gleder meg masse!!

Jeg var i Barcelona med søsteren min for mange år siden, men det begynner å bli en god stund siden. Om dere har noen tips til hva vi bør se og gjøre utenom strendene i byen blir jeg kjempe glad om dere kommenterer under! Tips taes godt i mot!

Nå må jeg kaste meg rundt og begynne å ordne til familiebesøk. Har bedt hele familien så det blir kjempe koselig! Kringla som jeg alltid baker til ulike arrangementer finner du oppskrift på HER om du ønsker å ta vare på den. Den metter mange mager og er fantastisk god!

Ha en super dage alle sammen!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer