START UKA MED DENNE KYLLINGSALATEN!

Reklame | Enriched

Hva sier du til en deilig sommersalat som i tillegg dekker ditt daglige behov av omega-3? Vi burde spist mer fisk her i huset, men ettersom det ikke er Jørgen sin favoritt blir det ikke like ofte som jeg kanskje ønsker. Derfor er det også veldig enkelt med litt ekstra omega-3 fra ENRICHED som dressing i en salat, tilsatt i en smoothie på farten eller rett og slett over en ristet brødskive med avokado. Sjekk oppskriften på denne digge kyllingsalaten!

Salat er enkelt, sunt og godt enten det er på farten, som salat til et grillmåltid eller et måltid i seg selv, og jeg pleier ofte å bruke godt krydret kylling, egg eller andre proteinkilder for å gjøre den så mettende og næringsrik som mulig. I tillegg slenger jeg oftest oppi litt avokado og nøtter sammen med en del grønnsaker.

Ekstra digg er det med litt dressing, og det er her ENRICHED kommer inn i bildet. Ved å bruke 1 ts dekker du faktisk omega-3 behovet ditt for en dag, i tillegg smaker salaten kjempe godt med litt «dressing» på. Du kan få ENRICHED i flasker med 3 ulike smaker, sitron, hvitløk eller basilikum, men du kan også bestille disse små porsjonspakkene som er helt geniale å ha med seg på farten. Praktisk til grillingen ved stranda, salaten på jobben eller smoothien mellom møter

Oppskrift på SOMMERSALAT

 • spinatblader eller annen salatblanding
 • pinjekjerner
 • raspet gulrot
 • tomater
 • avokado
 • grillet kylling
 • ENRICHED Basilikum
Slik gjør du:

Skjær og rens kyllingfileet før du krydrer godt med det du ønsker. Deretter steker du den litt hardt i panna slik at den får en skorpe på begge sider. Stek så i ovnen på 210 grader, over/undervarme i ca 15 minutter for du skjærer den opp og tilsetter salaten. Bruk gjerne ENRICHED oljen med smaken av basilikum! Passer så godt til alle salater!

Sjekk alle ENRICHED sine produkter her samt de praktiske porsjonspakkene!

ENRICHED | gjør maten din litt sunnere

ENRICHED er Extra Virgin olivenolje fra Kreta kombinert med høykvalitets torskolje fra Norge, og ved å bruke 1 ts om dagen vil du dekke dagsbehovet ditt for omega-3. Produktene kommer i 3 smaker: basilikum, hvitløk og sitron hvor basilikum har blitt en stor favoritt hos meg til matlagingen.

100% av fisken kommer til nytte, og torskeoljen som brukes kommer fra MSC sertifisert bærekraftig Norsk fiskeri. Du kan til og med legge inn batchnummeret som står på baksiden av produktet til å spore hvilken fiskebåt og område fisken har blitt fisket.

Omega-3 er en betegnelse på en gruppe flerumettede fettsyrer som er viktige for at kroppen vår skal fungere optimalt. Kroppen produserer ikke selv fettsyrene EPA og DHA som er i omega-3, derfor er det også viktig at vi tilfører kroppen disse gjennom kostholdet ved å for eksempel spise fet fisk, ta kosttilskudd eller bruke ENRICHED som etter min mening gjør dette super enkelt!

Ønsker dere en fin dag!

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer